п»ї Verpakkingsmaterialen, Verpakken, Inpakken, Sealen, Stickeren, Voorraadbeheer en Distributie.
inpakken, verpakken, sealen, krimpen, label, barcode, sticker, verpakken, distributie

Onze diensten

Met een zeer breed dienstenpakket kunnen wij een brede doelgroep voorzien van uiteenlopende diensten op het gebied van inpakken, verpakken, opslag en distributie. Hieronder vindt u een overzicht van ons dienstenpakket:Inpakken / Verpakken / Ompakken

U kunt bij ons terecht voor inpakken, verpakken of ompakken van bijna alle denkbare producten in diverse verpakkingsmaterialen. Denk aan beschermende verpakkingen, aluminium verpakkingen, PE verpakkingen, blikken, krimpfolie, rekfolie, strechfolie, pakpapier of kartonnen dozen. Of het nu gaat om enkele stuks of grote series, wij doen het allemaal.

Sealen en krimpen

Sealen en krimpen zorgt ervoor dat een krimpfolie strak om uw producten wordt gespannen. Dit zorgt voor een goede bescherming en verhoogt de presentatiewaarde van uw producten. Onze machines zijn ingericht op de verwerking van uiteenlopende vormen en afmetingen (zoals tijdschriften, DVD’s, CD’s enzovoorts) en heeft een totale capaciteit van meer dan 50.000 seals per dag.

Wij sealen uw mailing snel en met precisie, ongeacht het formaat van uw mailingsstuk. Het toevoegen van bijlagen, een adresetiket of persoonlijke boodschap is hierbij geen probleem.

Stickeren

Voordat wij uw producten voor u verpakken kunnen we ze voorzien van een label, barcode of persoonlijke sticker. Het plakken van labels, stickers, of etiketten gebeurt secuur en snel. Of het nu gaat om het bestickeren van een verpakking, een los product of enveloppe. Verdere mogelijkheden zijn het aanbrengen van plak- en vouwstroken met bijvoorbeeld klittenband.

Plakken en vouwen

Onze machines en medewerkers kunnen zorgdragen voor diverse plak- en vouwwerkzaamheden. Naast grote oplages kunnen wij kleinere oplage en bijzondere vormen perfect voor u verlijmen en vouwen. Ook voor verdere manuele bewerkingen hebben wij een grote capaciteit om uw producten snel en goed af te werken.

Opslag en voorraadbeheer

We beschikken over een hoogwaardige en grote magazijnruimte. Hierdoor kunnen wij u de optie bieden om uw voorraad op te slaan, zowel voor een korte als voor een langere periode. Indien gewenst kunnen wij tevens uw goederen op- en afleveren en de daarbij behorende administratie verzorgen. Denk hierbij aan maandelijkse gegevens als voorraadoverzichten, omzetten per periode, besteladviezen en andere verzendgegevens.

Ook het logistieke gedeelte nemen wij u dus uit handen. Van opslag en overslag tot en met assemblage en beheer van uw voorraden. Breda inpak & Distributie biedt u een totaalconcept op het gebied van warehousing.

distributie

Dankzij ons het uitgebreide distributie netwerk kunt uВ vertrouwen op een snelle enВ betrouwbare service. Onze chauffeurs brengen uw goederenВ veilig op de juisteВ bestemming door de gehele Benelux. U kunt op ieder gewenst moment uw goederen vanuit opslag afroepen.

Middels ons warehouse management systeem heeft u inzicht in uw actuele voorraadstand. Het transport management systeem maakt het mogelijk u zendingen op ieder willekeurig momentВ te traceren in het transport traject.

Overige

Sommige producten zijn, door bijvoorbeeld kleine oplages of afwijkende vormen, niet geschikt om machinaal verpakt te worden. Breda Inpak & Distributie biedt naast de bovengenoemde diensten ook andere (aanvullende en bijpassende) diensten aan zoals:

  • Mailing
  • Sorteren
  • Displays
  • Thuiswerk
  • Geschenk- en relatieartikelen (inpakken en verpakken)Wij denken met u mee en verzorgen verpakkingen op maat

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Wilt u uw producten op professionele wijze laten inpakken / verpakken. Dan bent u bij Breda Inpak & Distributie op het juiste adres!

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Klik hier